DE EN ES

Over ons

Nangten Menlang België heeft als doel om de teachings van Tulku Lobsang te verspreiden in België. Deze meester heeft de unieke vaardigheid om deze oude Oosterse wijsheden te vertalen naar onze hedendaagse noden.

Als “tulku”, hetgeen gereïncarneerde lama betekent, is Tulku Lobsang geboren en getogen in Tibet. Hij heeft onderwijs genoten in diverse Tibetaanse kloosters waardoor hij een zeer diepe en zuivere verbinding heeft met de Boeddhistische wijsheid en traditie. Sinds 2002 reist Tulku Lobsang de wereld rond, hierdoor heeft hij een persoonlijk contact gehad met honderden duizenden mensen. Dit geeft Tulku Lobsang een duidelijk zicht op onze Westerse psychologie en meer bepaald wat onze mentale en fysieke problemen zijn.
Zijn inzicht in onze westerse psyche, zijn kennis van oude Oosterse helende technieken, in combinatie met zijn humor en charisma, maken dat Tulku Lobsang een zeer merkwaardige leraar is. Zijn manier van lesgeven is direct toepasbaar in onze Westerse leefwereld met concrete instrumenten die ons leren omgaan met onze lichamelijke en mentale problematiek.
Tulku Lobsang geeft ons de methoden, evenals de inspiratie en motivatie die we nodig hebben in ons dagelijks leven.

Nangten Menlang België is vereerd om Tulku Lobsang te ondersteunen bij het verspreiden van deze oude wijsheid in ons land. Wij zijn al een 10-tal jaar actief in België.

Heb je interesse om deze Oosterse wijsheid te helpen verspreiden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Tulku Lobsang heeft de unieke gave om zijn teachings te vertalen naar zowel bedrijven, medisch personeel als mensen die interesse hebben in bewustwording. Het aanbod varieert van workshops en avondlezingen in mindfulness, bewegingstechnieken, Tibetaanse geneeskunde, massage, Boeddhistische psychologie en vele andere topics.

Onze organisatie heeft als doel om de verschillende praktijken die Tulku Lobsang onderwijst breed te verspreiden in België, zodat zoveel mogelijk mensen hier het voordeel van kunnen ervaren. Daarom bestaan er verschillende certificatie programma’s zoals Lu Jong en Tog Chödteacher. Overweeg je om een leraar te worden in de overdrachtslijn van Tulku Lobsang, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We verwelkomen je graag op een van ons komende events. Neem een kijkje op onze nieuwspagina voor een volledig overzicht.
We kijken er alvast naaruit om je te ontmoeten!