Nangten Menlang - Buddhist Medical Center

We heten jullie van harte welkom op de home pagina van Nangten Menlang België!

Nangten Menlang is een organisatie, opgericht door Tulku Lobsang, met als doel om de krachtige methodes en de wijsheid van het Tantrayana Boeddhisme te verspreiden. Deze oude Tibetaanse leringen bieden ons duidelijke oplossingen voor de meest voorkomende problemen van onze moderne samenleving (zoals burnout en stress).
Tulku Lobsang bezit de unieke gave om deze wijsheid te delen op een heldere, eenvoudige en humoristische manier. Bovendien brengt hij het op een relevante en inspirerende manier over. Zo zijn wij in staat zijn om deze praktijken te vertalen naar ons dagelijks leven.

Wij zijn vereerd dat Tulku Lobsang jaarlijks tweemaal naar België komt. In ons aanbod hebben we een verscheidenheid van zowel workshops als retreats. De workshops beiden de gelegenheid aan iedereen om op een eenvoudige manier kennis te maken met deze waardevolle teachings. Daarnaast organiseren we ook jaarlijks een retreat, dit is de unieke gelegenheid om je volledig te laten onderdompelen in één van de vele Tantrayana praktijken.
Het doel van deze workshops en retreats is om ons dichter bij onze ware natuur  te brengen.
Tulku Lobsang’s drijfveer bestaat erin om iedereen in contact te brengen met zijn innerlijke wijsheid, zodat we gezonder en gelukkiger worden.

Op deze site vindt u informatie over Tulku Lobsang’s activiteiten in België.
Daarnaast delen we hier ook nieuws over de afgelopen workshops of retreats.