DE EN ES
Teacher/Educator Information
Certifications
Lu Jong 1 Teacher
About me
Hallo, mijn naam is Truus Wind, in 2012 heb ik mijn Hatha Yoga docent diploma en in 2016 mijn Lu Jong Yoga diploma behaald.
Sinds 2016 ga ik jaarlijks naar een studieweek van onze leraar Tulku Lobsang Rinpoche 💎
Mijn bedoeling is om jou te leren dat alles of bijna alles😉 in het leven mogelijk is en de weg hier naar toe in jezelf 💕besloten ligt.
Ik heb door yogabeoefening geleerd tijd en ontspanning voor mezelf te creëren en dit overal te kunnen ervaren waar ik ook maar ben.
In mijn lessen is mijn intentie om jou bewust te laten worden van wat jouw interesse is en naar wat jouw geest (jouw gedachten) en lichaam ervaren. Door met aandacht je lichaam te ervaren in verschillende lichaamshoudingen en meditatie, word je je meer bewust van je lichaam. Je denkt verstilt, je bent in verbinding met je lichaam, je ervaart balans en een rustgevend gevoel. Je wordt soepel van lijf en geest en je laat de drukte van de dag los.
In mijn lessen wordt er aandacht aan besteed dat de houding aangenaam kan worden uitgevoerd, dus eenvoudig en toegankelijk. Belangrijk is dat je niet wordt afgeleid door spanning en/of pijn. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt ervaren wat er in jouw lichaam wordt ervaren. Hierdoor ontstaat er rust, ruimte en stilte…
My Courses
Op dit moment geef ik alleen les op afspraak.
Teaching Format
In Person
Contact Information
First Name
Truus
Last Name
Wind
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone
0031651051943
Address Information 1
Company
Yoga & Lu Jong
Street
Zeegsersteeg 8
ZIP
9483 TA
City
Zeegse
Country
Netherlands