DE EN ES
Lehrer:innen/Ausbilder:innen-Information
Zertifizierungen
Lu Jong 1 - Lehrer:in
Über mich
Over de leraar, Stefan Maas:

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Yoga. Yoga en Lu Jong zijn voor mij de methodes om contact te maken met je lichaam en geest. De ademhaling is de brug tussen de het lichaam en de geest. De focus richten op je Zelf door het doen van yogahoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama’s).

Daarnaast brengt het in Yoga zijn ook welzijn, ontspanning, kracht, uithoudingsvermogen, vitaliteit, verbondenheid en vreugde.

Mijn gewaardeerde leraar Lama Tulku Lobsang Rinpoche heeft een zeer grote kennis van de Tantrayana stroming binnen het Tibetaans boeddhisme. Hij is Tibetaanse arts en astroloog. Tulku Lobsang Rinpoche heeft deze unieke set traditionele heilzame Lu Jong bewegingen in het Westen geïntroduceerd. Daar wij anders bewegen, een andere lichaamsbouw hebben en er een andere leefstijl op na houden dan de Tibetanen, heeft hij een unieke set Lu Jong bewegingen voor de mensen in het Westen samengesteld.

Het was voor mij meteen duidelijk dat deze eeuwenoude methode helend is op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Ik heb de opleiding tot Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga 1 Teacher met veel plezier, dankbaarheid en vreugde gevolgd en met succes afgerond in februari 2017. Regelmatig volg ik retraites en teachings om in verbinding met mijn leermeester te zijn en om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

Dru yoga ook wel yoga van het Hart. We gaan uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het naast een sierlijke ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Dru Yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.

In deze vorm van yoga staat voorop dat de yogales voor iedereen te doen moet zijn. Er is wordt gewerkt in de les gewerkt met affirmaties, visualisaties en muziek. Dit spreekt mij persoonlijk enorm aan. Deze 3 jarige opleiding tot yoga docent heb ik in dankbaarheid afgerond. Vanzelfsprekend volg ik na- en bijscholing om mijn kennis op peil te houden.
Meine Kurse
Yogacentrum De zonnegroet beschikt over een yogastudio, winkeltje, 3 praktijkkamers en een “huiskamer” in Venlo-zuid.

Je kunt in mijn yogastudio terecht voor:
- Lu Jong 1, Tibetaanse helende yoga.
- Dru Yoga, Yoga van het hart.
- Relax Yoga Nidra.
- Easy Go Yoga, mix van alle verschillende vormen.
- Workshops en lezingen.

De yogalessen worden gegeven in een ruime (85m2) maar sfeervolle yogastudio met airco en infrarood panelen. Het yogacentrum is 15 minuten voor aanvang van de les geopend. Je kunt dan je matje klaar te leggen maar ook om een kop thee of koffie te drinken. Als je het fijn vindt kunt je ook alvast in stilte je plekje opzoeken en wachten totdat de les begint.

In de “huiskamer” ben je van harte welkom om een kop thee of koffie te komen drinken. Mocht je kennis wilt maken met ons yogacentrum en de diverse yogavormen die wij aanbieden dan kun je gebruik maken van 3 proeflessen binnen 4 lesweken of een introductiekaart bestaande uit 3 proeflessen inclusief een kwaliteits yogamat binnen 4 lesweken.

We bieden standaard 3 proeflessen aan zodat je een goede indruk krijgt van de les(sen), de leraar en de groep(en). Je komt nieuw binnen in ons yogacentrum dus hebt allerlei eerste indrukken. Door 3 proeflessen te volgen verzeker je jezelf dat je een juiste beslissing neemt om een abonnement af te sluiten en deel te nemen aan onze wekelijkse lessen. De proeflessen zijn niet gratis maar wel tegen een gereduceerd tarief.

Als je besluit bij ons les te nemen dan kun je kiezen uit diverse abonnementen. Je kunt een vaste wekelijkse les inplannen of er voor kiezen om variabel deel te nemen zodat je niet vast zit aan 1 vaste les/dag
Unterrichtsformat
In-Persona
Kontaktinformation
Vorname
Stefan
Nachname
Maas
E-Mail
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Telefonnummer
0773512851
Adresse 1
Firma
Yogacentrum De Zonnegroet Venlo
Straße
Hendrikxstraat 106A
PLZ
5912 BZ
Stadt
Venlo
Land
Niederlande